Бизнес или ежедневен тоалет?

by

This post is also available in: English

Вие решавате! Съчетанието на семпла туника с прилепнали джинси и високи токчета е било винаги секси и в същото време елегантно. Като аксесоари винаги можете да заложите на голяма чанта и елегантна черна шапка с периферия. Независимо дали ще изберете такава, която в задната си част се подвива нагоре или обратното, пада надолу – няма значение, защото тази шапка подхожда почти на всяка форма на лицето и на всякакво облекло. Заложете на по-семпли есенни цветове за туниката. Моят избор е любимото ми винено червено, но и семпло бежово или цвят горчица също биха седели страхотно на един мек пуловер, например.

Силно прилепналите по краката дънки, в стил 80-те, направиха голямо и продължително завръщане, може би както никоя друга тенеденция. Те господстват вече почти 2 години, и  не изглежда скоро да напускат „сцената”. Истината е, че облечени в „тънки”, прилепнали дънки може да изглеждате страхотно, но само ако знаете как да ги носите.

1-blog

Доста жени носят такъв тип дънки с равни, ниски обувки, но за съжаление, не всички могат да изглеждат добре. Защо? Прилепналите по крака като клин дънки, никак не помагат на вашата фигура особено, ако сте ниски и с леко закръглени форми. Този тип дреха е за предпочитане да се носи с висок ток и секси визията ви е гарантирана. А ако сте с висока и слаба фигура, давайте смело, може и с маратонки.

Истината е, че ако искате да изглеждате добре не на всяка цена трябва да се следват модните тендинции. Ако дънките не ви стоят добре и са ви неудобни, не се измъчвайте.

Нямате ограничения във вашите решения – грим, прическа, аксесоар, обувки, чанта или дреха. Каквото си изберете – споделете, под формата на коментар!

Нямаме търпение да се порадваме на вашето въображение.

5-blog 3-blog 2-blog