Из цветните градини на Балчик

by

This post is also available in: English

Астрономическата есен е официално тук, но топлото слънце, което грее на вън с право ни подсказва, че още не е дошло време да прибираме летните си дрехи навътре в гардероба. Обожавам това време от годината, когато всички се връщат от почивките си и целият град оживява, всяка секунда стартира някой нов проект някъде там, а непоносимата жега е вече в миналото. След броени дни започвам последната си година в университета, но заедно с това стартираме и една нова рубрика с екипа на Mint Stories. Очаквайте нещо много различно, полезно и вкусно, но за това ще разберете повече скоро.

Сега ще ви прeнеса на едно приказно местенце сред природата, където едва ли има цвят и нюанс, който да не съществува. Разхождайки се из тесните калдъръмени улички на Балчик, неизменно станахме част от красотата, която Ботаническата градина разкри сякаш специално за нас. Разположена на брега на морето, тя приветства със своето огромно разнообразие от природни дадености, които могат да очароват всеки. Пъстро, свежо, натурално, лятно и много ароматно. Такива места ме карат винаги да затая дъх пред величието на природата. Винаги силно са ме привличали подобни природни кътчета, защото те ми напомнят за прекрасната хармония, в която хората можем да живеем с природата.

1 2 3 4 5 IMG_63030small 7 8 9 10 11 12

…………………………………………………………

Панталон – Debenhams

Цветен топ – Debenhams

Часовник – Mockberg

Обувки – Zara

2 Responses
 • Невена Кирилова
  септември 26, 2015

  Невероятна красота! Много харесвам градините на Балчик. Била съм там преди доста време, но много се радвам, че млади хора като вас намират време за такива места.

  • MintStories
   септември 26, 2015

   Благодарим, Невена, за милите думи! Винаги ще намираме малко време за такива приказни места из нашата страна. : )

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.