2018-та и първия уютен уикенд…

by

This post is also available in: English

Започна се! Да, новата година е вече тук и препуска с пълна сила през дните от календара. Какво ме очаква? Никой не знае, само “агентите на съдбата” (не знам дали сте го гледали този филм, но е интересен, препоръчвам ви го). Какво все пак планувам за 2018-та? Нов дом, цяло лято ремонт и обзавеждане на къщата в Драгалевци, където ще живеем с Кало (плануваме го и спестяваме това да се случи вече 2 години, затова и не пътувахме толкова често, ограничавахме харчовете си само до наистина важните неща, поставихме си го за цел, защото не искахме да теглим кредити и почти успяхме), евентуално продажбата на моя апартамент, където в момента живеем (все още обмислям тази стъпка, защото ми се иска да инвестираме в нещо ново и трябва внимателно да обмислим възможностите, които ни се отварят), да завърша магистратурата си в НБУ и да запиша бизнес академията – 9Academy (не знам дали ще стане още тази година, но по-скоро не искам да губя много време), може би по-интересни пътешествия, да започна да карам по-често, да ходим всеки месец на театър и нещо наистина напълно ново и дълго планувано за блога, за което не мога да ви кажа повече сега, но ако се случи, това ще бъде най-големият подарък за 25-тия ми рожден ден. Затова следете!

Със сигурност ще има и много други неща, които изобщо не съм планувала, а други няма да се случат така, както съм очаквала, но това е най-хубавото на живота – винаги има с какво да те изненада. Аз обаче определено съм човек, който иска да има някаква ясна представа за това къде иска да стигне, знам, че пътят на това пътешествие се променя непрекъснато, прави изненадващи завои, спира внезапно, но най-важно е да не загубя посоката.

Първият уикенд на 2018-та година беше разкошен. София беше все още празна и можеше да се насладиш напълно на своята чаша капучино и лежерни хубави моменти. Облякох нещо топло и меко (между другото, открих страхотни oversize пуловерчета в LC Waikiki на много ниски цени) и се впуснахме с Кало на разходка. Без угризения се поглезих и с едно домашно тирамису в Made in Blue. Това място го обожавам в часовете, когато няма хора и наистина можеш да усетиш целия му уют, през останалото време не обичам да ходя, прекалено задушно и тясно става. Този уикенд нямах търпение да изпробвам и моя леко закъснял коледен подарък Porst reflex c-tl 35mm film camera, все още не сме изхабили всички кадри от лентата, но като се случи ще ви споделя резултатите, ако излезе нещо интересно. А вие как прекарахте началото на 2018-та година? Правите ли си планове или се оставяте на течението?

………………………………………………………………………..

Палто – LC Waikiki

Пуловер – LC Waikiki 

Часовник – CLUSE 

Очила – Clandestino

No Comments Yet.

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.