Снежно бяло в Милано

by

This post is also available in: English

Не бях виждала Милано през този сезон и в тази му зимна красота. Излъчването е много различно. Зимата не е типичната тежка зима, която познавам в България, а по-скоро нежно и прохладно събуждане и напомняне, че все пак не е юни месец. Малкото сняг не попречи и дори и за миг не намали тълпите от хора, които се стичат от всяка малка и тясна уличка към центъра. Имаше ужасно много хора. В този град има неописуем дух и живот. Всеки бърза на някъде, устремен със своята стилна чанта и марков тоалет като от списание изваден. Не случайно му казват „градът на модата“. Хората са ужасно стилни и красиви.

Бялото палто е от новата колекция на H&M. Изключително стилно, запомнящо се и в същото време много удобно. Можете да го съчетаете с рокля и високи токчета за по-официална визия. Друг вариант е да подредите бяло върху бяло, кожен клин или тесни дънки и да постигнеш ежедневна, но в същото време и елегантна визия. Именно на такава визия заложих и аз. Много удобен и практичен избор.

Коженият клин е на марката Zara и съчетава в себе си три материи: кожена, памучна и велур. Клинът е новата лимитирана колекция на Zara и го закупих от магазина им Милано, но предполагам, че в тукашните магазини го има. Той може да се съчетава еднакво добре и с високи обувки, ниски, отворени и затворени, ботуши, че дори и кецове. Също така седи перфектно и на всяка фигура. Така че, дами, добре е да се запасите с по един такъв в гардероба ви. Лесно се съчетава, изглежда добре и е много удобен.

IMG_4389 IMG_4384 IMG_4382 IMG_4410 IMG_4432 IMG_4359 IMG_4354

No Comments Yet.

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.