Първи есенни планове

by

This post is also available in: English

Харесва ми как есента бавно и внимателно настъпва. Вече се стъмва по-рано, а в момента дори тихичко вали до мен и чувам как капките падат по парапета на прозореца ми. Всъщност това е единствената музика, която в момента звучи, сърце не ми дава да я заглуша с нещо друго, не си заслужава. Толкова е магическо това време от годината. А аз тепърва започвам да си правя планове за море и почивка. Стана ни навик с Кало да почиваме преди или след края на сезона. Опитвали ли сте до сега? При нас сякаш стана навик, но така определено ни харесва повече. Имахме достатъчно време да поработим на спокойствие над проектите, които бяхме започнали и сега, когато всички се връщат към нормалния работен ритъм – ние ще си починем. Все още се чудим къде точно, преглеждаме за готини местенца в Гърция. Харесах един магически мраморен плаж на източното крайбрежие на остров Тасос, но ако и вие имате други интересни предложения ще съм ви много благодарна да ги споделите?

Но да върнем към първите есенни планове. Не съм ви споделяла до сега, но аз се опитвам всячески да бъда по-организирана и подредена в действията си. Водя си редовно месечен google календар с всички предстоящи срещи, събития и неща, които трябва да свърша за деня. Истината е, че ми е много трудно да не се разпилявам и размотавам, защото искам да направя толкова много неща, но все не ми остава време (просто 24 часа не стигат). Познато ви звучи, нали? А ето и някои от плановете ми за септември месец:

  • Да ходя на фитнес поне 5 пъти в седмицата. В момента успявам едва 3-4 пъти да тренирам с треньор, но имам огромното желание да посещавам и някои групови занимания. А скоро искам да направя и блог пост на тема “Какво ме стимулира отново да започна да тренирам” и някои други полезни съвети.
  • Да прочета книгата (#ШЕФКАТА), която моята приятелка Вики (<3) ми подари за рождения ми ден. Не е много в моя стил, но тя определено успя да ме предизвика с нея.
  • Да довърша обзавеждането на офиса ми вкъщи (остана ми нещо съвсем малко, за да бъде напълно готово всичко).
  • Да направя бюти блог пост (не съм правила от толкова много време), а искам да ви покажа някои любими продукти, които тази година открих и никога не съм споделяла.
  • Да си направя нова колаборация с друг блогър. Вече имам идея и план, само се надявам да можем да я осъществим още този месец.
  • Да се науча да работя най-сетне с фотоапарата така, както си трябва. Честно ви признавам, че почти нищо не разбирам от настройките и все снимам на auto, но вече си имам собствен фотоапарат и Кало е обещал частен урок.
  • Да направя с Кало първото си видео “въпроси и отговори” и youtube канал, който ще постави началото на нещо съвсем ново. Не знам докъде ще доведе това, но вече имам и малка влог камера. <3
  • Да отидем на почивка с Кало, но не си преставайте типичната почивка (плаж, коктейли и правене на нищо), защото ние никога не можем да седим дълго време без работа.
  • Да сбъдна поредната мечта! Този път тя звучи в ритъма на Sting, а датата е 16ти септември, когато ще чуя Englishman In New York на живо.
  • Да открия още готини места за кафе и брънч като Made in Blue, The Little Things, Фабрика ДЪГА, Soul Kitchen, ХлеБар и т.н., но най-вече да ги споделям с приятели още по-често.

………………………………………………………………………………………..

Снимки – Ivan Kavaldzhiev Photography

Място – MADE IN BLUE

Рокля – SheIn от Mybag

Обувки – Reebook от Deichmann

No Comments Yet.

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.