Предколеден трип, подаръци и много емоции…

by

This post is also available in: English

Малко ми е тъжно, че все още го няма онзи мечтан от мен сняг, който да завърши зимната приказка. Както всяка година, особено в края й, решихме с Кало да си подарим една малка екскурзия из България преди празниците. Да си починем от напрегнатото ежедневие и по наш си начин да отпразнуваме успешната ни година, както и да си помечтаем и настроим за новите цели през идващата 2017-та година. Някак си имам чувството, че новата година ще е много ползотворна и запомняща се.

Запазихме си една страхотна вила в гората в Гърмен, близо до Гоце Делчев и Лещен. След като се настанихме и отмина малко време, разбрахме, че без добър интернет и кабелна телевизия можем да сме още по-ползотворни. Аз започнах да опаковам подаръци за идващите празници, а Кало се разходи наоколо, за да подбере дърва за камината. След като запалихме камината аз се развихрих в кухнята с Франк Синатра на фон и бързо дойде време за вечеря и приятно филмче.

Като заговорихме за подаръци, тази година малко ги оставих почти за последния момент, защото исках да съм подбрала по нещо за всеки преди да започна да ги опаковам. Подбрала съм най-различни изненади, повечето са практични като комплект епилатор с четка за лице за мама от Braun, козметични комплекти на Vichy и Moroccanoil за другите дами от семейството, които се оказа, че имат по-големи претенции към марките от мен самата. На мъжете в семейството съм подготвила все неща за грижа за брадата като тример за брада, сладък комплект от Wilkinson, готини халби за бира и една секси изненада от Tommy Hilfiger. За Кало изненадите са най-много, за някои вече знае, но за други дори и не подозира. Коледният подаръчен сет “за него” от Chez Fefe не можа да изтрае до Коледа и вече е изяден, както и този “за нея” с Beti hand mades, който сама си подарих. Не можах просто да устоя! Изненадите и подаръците не спират до тук, но нека се върнем към петешествието.

След опаковането на подаръците на следващата сутрин се отправихме към Гоце Делчев, за да видя прабаба ми. На прибиране решихме да се отбием и до Лещен, ужасно красиво място, което ви препоръчвам да посетите по всяко време от годината. Пейзажът, който се открива е страхотен и е подходящ за снимки на всякакви теми. Наоколо е пълно с прекрасни къщи за гости и гостилници (препоръчвам ви пържените филийки с домашни горски ягоди и билковия чай с домашен мед от гостилничката в началото на града).

Бързо отминаха тези няколко дни и трябва да приключвам с този текст, тъй като след малко пътуваме обратно за София, където ни чакат тоооолкова много приготовления за Коледа, както и подаръци! Обожавам Коледа, обожавам подаръците, както и емоциите, с които допринасят. Иска ми се всеки ден от годината хората да бъдат толкова усмихнати, както на Коледа и в онези специални моменти, когато семействата са заедно. Може би това е едно от най-големите ми пожелания.  А какви са вашите такива и какво очаквате от новата 2017-та година?

1 Response
  • Stanimira
    декември 24, 2016

    Имам предчуствие – годината да е добра за всички, най-вече за тези, които са склонни да рискуват. В личен план очаквам много щастливи моменти и нямам намерение да оставя това в ръцете на съдбата. Весели празници 🙂

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.