Нашата “минималистична сватба”

by

This post is also available in: English

Никога до сега не се бях замисляла за това как би изглеждала сватбата ми един ден. Не съм от момичетата, които си мечтаят още от малки да се видят като булка с рокля като на принцеса в препълнена зала с много гости и изискани ордьоври. По-скоро съм от хората, които искат да усетят момента истински, без излишна суета, просто ей така и когато му дойде точното време. Със сигурност знам, че бих искала сватбата ми да е някъде до вода. Обичам да я усещам и виждам около мен, имам нужда и да я чувам. Създава ми чувство за пълна хармония.

Един човек обаче имаше много по-ясна от нас идея за нашата сватба. Той се казва Христо Йорданов и е само на 16 години, твори със сърце и замах всякакви красиви неща. Покани ни с Кало да бъдем героите в неговата идея за “минималистична сватба”. Без излишен грим, с доза притеснение (повече от страна на Кало, разбира се, все пак е фотограф, а те мразят да ги снимат), много любов и прекрасно настроение. Ако си търсите идея, вдъхновение или помощ за вашия специален ден – хвърлете едно око на P.S. Celebrate. Може да ви е наистина от полза.

Сега ви оставям да се насладите на нашата “минималистична сватба”. Надяваме се да успеем да пренесем заряда и настроението от този слънчев ден за малко и при вас. Прекрасна влюбена седмица от нас, приятели!

………………………………………………………………..

Рокля – SARAH HIRSCH

Костюм – TEODOR

No Comments Yet.

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.