Зомби момиче за Хелоуин

by

This post is also available in: English

Да, Хелоуин не е православен празник и навлезе в България през последните няколко години. Но пък от друга страна, можем да го приемем просто като още един повод да се позабавляваме. Все пак има голяма вероятност на този ден голяма част от приятелите ви да празнуват и съответно да получите покани за купон.

Ако не сте сред хората, които от месец по-рано обмислят как да се маскират, но пък не искате да прекарате петък вечер сами пред телевизора, включете се в купона. Не е нужно да планирате грандиозни костюми. Можете да разровите гардероба си и да приспособите някои находки.

1_82

Прогонването на злите духове отдавна се е превърнало основно в шанс да разкрием пълния си потенциал и стилистични възможности, изваждайки на показ мечтаната принцеса, желаната професия, която така и не превърнахме в реалност или просто добро извинение за обличане на този така забравен весел костюм от пубертета.

Ако този Хелоуин искате да сте едновременно и секси, и страшни, то няма по-подходящ от грима на скелет. С кожена рокля и високи боти и вече сте придобили визия, с която ще се отличите веднага.

Дори да не искате да се маскирате, няма значение. Просто излезте и се забавлявайте.

IMG_3910 1_11 1_50

No Comments Yet.

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.