Знаете ли, че…?

by

This post is also available in: English

  1. С Кало често снимаме на локации, където рядко стъпва човешки крак, дори във възможно най-лошото време. Една от предпоследните ни фотосесии беше на точно такова място, високо в планината, на -20 градуса, защото Кало си беше избрал една точно определена локация, до която се стигаше почти невъзможно. За щастие е намерил достатъчно „луд“ човек като мен, за да го разбира и да не се откаже по средата на пътя и да се върне назад, защото когато искаме да заснемем перфектните снимки, сме готови за всичко.
  2. Огромни киномани сме, почти няма седмица, в която да не ходим на кино или да не гледаме нещо старо, но стойностно. Обичаме да наблюдаваме всеки един детайл в киното, звуците, идеята, детайлите, композициите, всичко, което би ни помогнало след това да си свършим работата още по-добре или да ни вдъхнови.
  3. С Кало имаме коренно различен вкус към храната. Aз лично обичам да си похапвам предимно салати, а Кало не признава ядене, което не включва месо. Винаги готвим заедно и често две отделни неща, които да задоволят всеки, но стане ли дума за нещо сладко или шоколадово, винаги сме на една вълна.
  4. Никога не сме се карали и повишавали тон помежду си за неща, касаещи връзката ни, а само за неща, свързани с работата ни, защо освен двойка, сме и колеги и бизнес партньори. Налага се често да лавираме между двете.
  5. Обичаме да работим на музика. Вкъщи рядко е тихо, защото още със събуждането си пускаме някоя от любимите ни радиостанции – www.jazzradio.com или www.radionova.bg, която по цял ден звучи за фон.
  6. Много често сме на една вълна и мислим абсолютно еднакво. Това в повечето случаи ни помага в работата да се справяме по-добре и да не губим време в обяснения.
  7. Обичаме да пътуваме с малко багаж и взимаме само най-важното, защото мразим да носим излишни неща. Търсим винаги някое различно и ново място, изпълнено с нови предизвикателства и красиви локации.
  8. С Кало вече близо 2 години се изумяваме какво можем да научим от нашата котка, която има невероятно изразен характер. В началото на връзката ни, Кало имаше силна алергия към котки, но прекара малко време с Бебо и му премина изцяло алергията. Любовта прави чудеса, нали?
  9. Ходим заедно на фитнес и много се подкрепяме в това ни начинание. Не допускаме някой да го домързи и да лиши другия от тренировка.
  10. И двамата сме преживели много неща, покрай блога, които са ни изградили и променили по един или друг начин. Бяхме поставени пред много избори, загубихме много, но спечелихме много повече, а най-хубавото е, че никога не сме съжалявали за нищо.

_IKP8720-1 _IKP8676 _IKP8717-1 _IKP8668 _IKP8736-1 _IKP8723-1

No Comments Yet.

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.