Вятърът на промяната

by

This post is also available in: English

Здравейте, прекрасни минтчета. Имам чувството, че не съм писала пост в блога от цяла вечност. Истината е, че прекалено много неща се случват и наистина не ми остава достатъчно време. То просто лети! Толкова много неща имам да ви споделя, че чак се чудя от къде да започна.

Като за начало, много скоро ще сбъдна поредната си мечта, защото след три седмици, заминаваме с Кало за Лондон и ще посрещнем Коледа и Нова година в един от градовете с най-красивите коледни светлинки. Наистина нямам търпение да ви покажа всичко, което сме планували за това ново наше приключение. Потопили сме се изцяло в подготовката, защото искаме да ви пренесем в един малко по-различен свят на Коледа така, както ние умеем.

Освен прекрасната дестинация, една нова колаборация се задава на хоризонта, за която дори и не съм мечтала. Прекрасният екип на „Mezzanotte“ избраха именно нашия блог за бъдещите техни проекти, както и една неустоима покана за Верона – родината на марката. Нямам думи, с които да ви опиша каква чест е за нас това. Не съм и подозирала, че някога ще имам възможността да се срещна с толкова невероятни професионалисти, които искат да ме потопят изцяло в техния свят, за да ме вдъхновят.

А една друга марка, успя да ме вдъхнови за днешната фотосесия. Стил, женственост и съблазън – това е „Ava View”. Тяхното ново колие “Cycle” носи точно този елегантен нежен заряд, който ми липсваше в това мрачно и студено време.

8-8 2-2 4-4 5-5 3-3 1-1 7-7 6-6

……………………………………….

Риза/ Дънки – “Mohito

Палто/ Боти – “Reserved

Колие – “Ava View

Шал – “Zara

No Comments Yet.

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.